ponyvakészítés, ponyvahegesztő gép

A különböző vastagságú és minőségű ponyva anyagok hegesztéséhez használt impulzus ponyvahegesztő nagyon erős, a hagyományos technológiáknál lényegesen erősebb hegesztett felületet ad. Az általunk készített és hegesztett ponyvák szinte elnyűhetetlen hegesztésüknek köszönhetően nagyon tartósak és időállóak lesznek. Egyéb ipari műanyag, PVC fóliák hegesztésére is ezt a korszerű technológiát használjuk.

gépi ponyvahegesztésA hagyományos, forrólevegős hegesztéshez képest sokkal egyenletesebb, minőségi hegesztést készítünk, a kötés rendkívül erős. A hegesztési sáv szélessége 25 mm. A hegesztési minőség a teljes hegesztési sávban mindig tökéletes és egyenletes. A két ponyvadarab teljesen “egy anyaggá olvad”, tehát a hegesztett sáv ugyan olyan erős (vagy erősebb), mint az anyag nem hegesztett része.

nagyméretű ponyva hegesztése

Nagyméretű ponyva összehegesztése

Természetesen lehetőség van nagyméretű ponyvák szegésére és átlapolásos hegesztésére is. Az egyedi gyártás során alkalmazott technológiák minden esetben igényes, a lehető legjobb minőség elérését célozzák. Az általunk használt ponyvaanyagok nagyon jó minőségűek, tartósak, megrendelőink elvárásainak maximálisan megfelelnek.

 

ponyvahegesztés, pvc ponyva, átlátszó ponyva
Ponyva térelválasztó ipari épületben, Átlátszó és színes PVC ponyva felületek.