teraszponyva kiegészítők, terasz téliesítés pvcponyva.hu

A teraszponyvák és takaróponyvák gyártása során több kiegészítőt is fel kell használnunk, ami elsősorban a ponyvaanyag rögzítését és kényelmes használatát biztosítja. Ezek nem csak kímélik a ponyvát, de használatuk révén az élettartama is megnő, a jó rögzítés révén az időjárás viszontagságainak jobban ellenáll.

ringli ponyva rögzítéséhezAz egyik leggyakoribb és legegyszerűbb rögzítő elem a ringli (karika), ami elsősorban a ponyva lekötésére, rögzítésére szolgál.


ponyvarögzítő babacsat, baba csatA ponyvalapok egyik rögzítő eleme a „babacsat„, ami lehetővé teszi, hogy egyszerűen levegyük a ponyvalapot, vagy feltekerve rögzítsük. Használata révén az időjárási körülményeknek megfelelően kezelhetjük az egyes ponyvalapokat.


ponyva rögzítése csattalTeraszponyvák, garázsponyvák és takaróponyvák kezelése során a feltekert ponyvaanyag rögzítéséhez csatokat használunk, melyek stabilan, jól rögzítik az anyagot, viszonylag nagy terhelést is kibírnak.


zippzár ponyvához, cipzár teraszponyváraA téliesített teraszok ponyváit időnként nyitni, zárni kell. Ennek egyik praktikus módja, ha zippzárat (cipzárat) hegesztünk a nyitható részekhez. Ez egyszerű és praktikus, sokak által kedvelt megoldás. Tökéletesen zár, nincs vele gond.

Egyéb ponyvakiegészítők, ponyvakellékek a webshopban!

ponyva anygok, ponyva kellékek, kiegészítők, dartech webshop