teraszponyva zippzárral, ponyvakészítés pvcponyva.hu
átlátszó teraszponyva
átlátszó teraszponyva, terasz téliesítése

Az átlátszó PVC ponyva kiválóan alkalmas különböző teraszok, loggiák megóvására az időjárás viszontagságaitól. A ponyvaanyag lehetővé teszi, hogy télen-nyáron használhassuk a teraszt, vagy erkélyt. Kellemes környezetet alakíthatunk ki a téli hidegben is, mert a napfényt átengedi, megvéd a széltől, huzattól, a beverő csapadéktól. Nyáron az oldalak nyithatósága révén szellős, árnyékos pihenőhelyet alakíthatunk ki.

Az egyes ponyva részeket, lapokat csatos kapcsokkal, ringlivel, vagy zippzárral (cipzárral) kapcsolhatjuk össze, de lehetőség van egyszerű átfedéses lapolás kialakítására is.

A teraszponyva egyszerűen tisztítható, nem törik, időálló, esetleges elhasználódás esetén könnyen javítható.

Kialakítása révén lehetőség van feltekerésére, vagy teljes leszerelésére, de az egyes részek külön történő kezelésére is. Például ajtót, kijárást nyithatunk a kertre.

teraszponyva zippzárral

Felszerelése egyszerű, szakértelmet nem igényel, átlagos barkácstudással bárki felszerelheti, téliesítheti teraszát.

Megrendelés esetén természetesen kérheti, hogy munkatársaink szereljék fel, állítsák be a teraszponyvát, de arra is lehetőség van, hogy pontos, méreteket feltüntető rajz alapján elkészítsük és a szükséges kellékek hozzáadásával szállítsuk Önnek a felszerelésre előkészített terméket.