víztiszta PVC ponyva, teraszponyva

ponyvakészítés, ponyvajavítás, alapanyagokA Dartech Kft. elsősorban ipari PVC termékek és anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, ennek része, hogy PVC ponyva készítésével, hegesztésével és javításával egészült ki termékpalettánk és szolgáltatásaink köre.

Mint minden termékünknél a PVC ponyvánál is igyekszünk partnereink számára az optimális megoldást megtalálni. A ponyvaanyag, a ponyvahegesztés és a ponyvákhoz használt kiegészítők minősége révén időálló, strapabíró termékeket gyártunk le, és szállítunk partnereinknek. Természetesen lehetőség van egyedi elképzelések, megoldások legyártására is, ebben is megrendelőink rendelkezésére állunk. Az egyedi gyártáshoz egyedi árakat adunk, ami cégünkre jellemzően nagyon jó ár-érték arányt foglal magában.

Termékeinket az egész ország területére szállítjuk, ponyvaanyagaink széles kínálata is ismeretté tette a Dartech Kft.-t.

A ponyvakészítés során alaposan, odafigyeléssel dolgozunk, nincsenek elnagyolt megoldásaink, nincsen összecsapott munka, természetesen garanciát vállalunk munkánkra. Igyekszünk ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat nyújtani, különösen az egyedi tervezésű ponyvák gyártásakor.

Cégünk Csongrád megyében, Szeged közelében, attól 12 kilométerre, Sándorfalván található. Működés területünk elsősorban Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megye, de az egész Dél-Alföld, az ország déli régiója kiemelt helyszíne ponyvagyártásunknak, főleg innen érkeznek megrendeléseink ponyvakészítésre.

A Dartech Kft. egyéb termékeiről tájékozódhat, ha a képek valamelyikére klikkel